Cautare

2681 de rezultate pentru "monitorul de botosani accident rutier" (3.29 secunde)
Superliga, play-out, etapa a 6-a Petrolul Ploiesti - FC Botosani 1-0 (0-0) A marcat: ... Echipele de start: ... Florin Parvu FC Botosani:
Superliga, etapa a 23-a FC Hermannstadt - FC Botosani 2-0 (1-0) Au marcat: Balaure 10, 50 Echipele de start: ... Marius Maldarasanu FC Botosani:
Superliga, etapa a 25-a UTA Arad - FC Botosani 2-2 Au marcat: Capusa (32'), Ariel Lopez (90') / Lopez (51'), David (56') Echipele de start: ... Mircea Rednic FC BOTOSANI (4-3-3):
Superliga, etapa a 26-a Botosani - Univ. ... Kaprof 17, 41 / Mitrita 53, Koljic 90+5 FC Botosani (4-3-3): Ureche - Benzar, Sadiku, Miron, Tiganasu - Florescu, Dican, I.Filip - David, Lopez, Kaprof Rezerve:
Superliga, etapa a 28-a FC Botosani - Sepsi OSK 1-2 (0-2) Au marcat: Lopez 78 / Paun 25, Debeljuh 32 Echipe de start: FC Botosani:
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea. Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea. Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti.
Soferii bucuresteni vor putea afla, in timp real, ce artere rutiere sunt blocate, unde sunt accidentele rutiere, dar si viteza medie de deplasare dintr-un punct in altul pentru a alege varianta optima de deplasare in cel mai scurt timp.
Razvan Ciobanu, 43 de ani, a murit luni dimineata intr-un accident rutier, produs la iesirea din Sacele spre Navodari. ... Razvan Ciobanu, aflat la volanul unui Range Rover, a pierdut controlul masinii, din cauza vitezei si a iesit de pe carosabil.
La data de 18.12.2011, in jurul orei 01.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos. ... Vasile de 22 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Opel avand o concentratie alcoolica de 0,46 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Nu mai putin de 22 de soferi au ramas fara permisele de conducere si 15 s-au ales cu dosare penale sambata noapte, in urma unei actiuni de amploare a politistilor de la Rutiera facuta pe drumurile din judetul Dolj.
Andrei Condurateanu, implicat in accidentul rutier de pe autostrada A2, transferat la Bucuresti Andrei Razvan Condurateanu, candidatul PP-DD la Camera Deputatilor, implicat in accidentul rutier de pe A2, a fost transferat la Bucuresti, potrivit unor apropiati.
Guvernul a decis, printr-o ordonanta de urgenta adoptata in luna decembrie 2017, sa plafoneze valoarea punctului de amenda pentru tot anul 2018. Valoarea acestuia ramane tot 145 de lei, ca si pana acum.
Un botosanean a ajuns ieri la spital, dupa ce a fost ranit de un sofer neatent. ... de 39 de ani mergea spre casa, atunci cand Volkswagen-ul sau a fost izbit in plin din partea laterala de un autoturism marca Dacia, condus de I.B.
Un barbat a ajuns in stare grava la spital, dupa ce masina in care se afla s-a izbit cu violenta intr-un cap de pod.
Un groaznic accident feroviar s-a petrecut, cu putin timp in urma, in Mascateni, judetul Botosani. ... Un tren privat de calatori, care circula pe ruta Dorohoi-Iasi, a izbit o masina la trecere la nivel cu calea ferata. In urma impactului, masina a fost proiectata la cel putin 300 de metri.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III. De mentionat ca tatal lui Sorin Meliu, George Meliu lucreaza pentru Serviciul Politiei Rutiere (SPR) Constanta de aproximativ 25 de ani.
Senatorul democrat Edward Kennedy, fratele fostului presedinte american asasinat in 1963, John Kennedy, a incetat din viata la varsta de 77 de ani, din cauza unui cancer la creier.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, automobilul s-a prabusit intr-o rapa in zona Ciumarna. Conform purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Gabriel Pantiru, cauza accidentului ar fi neadaptarea vitezei la conditiile de trafic, cu un carosabil umed.
Dan Tapalaga publica pe HotNews.ro articolul "Exercitiul uitat al compasiunii" Orice om sanatos nu poate simti, in fata avalansei de stiri si opinii docte despre cumplita tragedie care a lovit patru familii, atentie, patru nu una singura, altceva decat compasiune.
google-analytics.com